Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FRED OCH FRIHET FÖR UKRAINA – Stoppa Rysslands krig!

2023-02-19 kl 13:00 - 14:30

FRED OCH FRIHET FÖR UKRAINA – Stoppa Rysslands krig!

Ett år av krig. För ett år sedan inleddes Rysslands folkrättsvidriga invasion av Ukraina. Det är med en oerhörd sorg och ilska vi tar del av rapporterna om alla de som dagligen dödas och skadas i detta oförsvarbara, orättfärdiga, folkrättsvidriga och fasansfulla krig. För varje dag som går växer det mänskliga lidandet när fler tvingas på flykt, får se sina hem och samhällen förstöras och nära och kära skadas eller dö.
Sverige och omvärlden har slutit upp för Ukraina och vi behöver fortsätta stödja det ukrainska folket genom att kräva fred och frihet för Ukraina, kraftfullt fördöma Putin och dra tillbaka allt som kan stödja den ryska regimen. Putin måste ställas inför rätta och alla krigsförbrytelser utredas.

Var med och stå upp mot kriget och Rysslands kränkningar av mänskliga rättigheter och folkrätten. På årsdagen för Rysslands invasion den 19 februari samlas vi på Odenplan i Stockholm för att kräva fred och frihet för Ukrainas folk.
Tid: 13.00-14.30
Plats: Odenplan
Arrangörer: Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen, IKFF, Kvinna till Kvinna, Kristna Freds, Reportrar utan gränser. (listan uppdateras).

När det närmar sig kommer talare och ytterligare information publiceras här på Svenska Freds.

Länk till eventet på FB.

Detaljer

Datum:
2023-02-19
Tid:
13:00 - 14:30
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/672569034647769

Plats

Odenplan