Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Reportrar utan gränser Sveriges årsmöte

2020-03-25 kl 17:00 - 19:00

Solidaritetshuset

Reportrar utan gränsers svenska sektion, RSF Sverige, håller årsmöte som vanligt den 25 mars 2020.

Vi kan inte låta arbetet för pressfrihet och skydd av journalister bromsa in på grund av covid-19, eller nya coronaviruset. Med tanke på de många rykten och den desinformation som sprids om smittspridning och viruset har behovet av oberoende och saklig journalistik aldrig varit större.

Det är därför viktigt att alla medlemmar som kan, kommer på årsmötet. För er som är friska, inte visar tecken på förkylning eller annan form av sjukdom, går det bra att komma till möteslokalen. För er som av olika anledningar inte kan komma finns möjlighet att delta digitalt. Mejla ordförande Erik Halkjaer, för länk till mötet, på erik.halkjaer [a] reportrarutangranser.se

Alla medlemmar ska ha fått möteshandlingar per post, utom årsredovisningen som finns att få digitalt, via kansliet. Saknar du övriga möteshandlingar kan kansliet bistå dig med även dessa. Verksamhetsberättelse för 2019 delas ut vid mötet, men kan även den skickas ut från kansliet, till intresserade.

Är du ännu inte medlem, passa på nu – vi behöver ditt stöd!
Är du medlem, men har inte fått någon kallelse, hör gärna av dig till kansliet så ser vi till att uppdatera vårt register, tack.

Välkomna!

 

Detaljer

Datum:
2020-03-25
Tid:
17:00 - 19:00
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, ,

Arrangör

Reportrar utan gränser
Telefon
072-308 05 23
E-post
reportrarutangranser@rsf.org
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Solidaritetshuset
Tegelviksgatan 40
Stockholm, 11641 Sverige
+ Google Map