Ditt bidrag gör det möjligt för Reportrar utan gränser att kämpa för det fria ordet.

Det går att stödja Reportrar utan gränser på flera sätt. Du kan registrera dig som medlem, bli månadsgivare eller engångsgivare. Alla är välkomna som medlemmar, du behöver inte vara reporter eller jobba inom media. Det som förenar oss är att vi tror på fri, oberoende press och att journalister ska kunna arbeta säkert.

Ring oss gärna på 072-308 05 23 eller mejla till givarservice@reportrarutangranser.se om du har frågor.

                                                                                                                                                                        Bild från begravning i Gaza: Fofo: RSF   

Flera sätt att stödja Reportrar utan gränser

Ge en gåva

Ditt bidrag gör det möjligt för Reportrar utan gränser att kämpa för det fria ordet. Ge ett valfritt engångsbidrag till Reportrar utan gränser.

Ge en gåva

Bli medlem

Som medlem i Reportrar utan gränser stämmer du upp till försvar för yttrandefriheten. Ju fler röster – desto starkare stämma får vi.

Bli medlem

Bli månadsgivare

Ge samma bidrag varje månad genom autogiro. Ett månatligt stöd ger oss möjlighet att planera arbetet för pressfrihet, också på lång sikt.

Bli månadsgivare

Ge en företagsgåva

Ett bidrag från ditt företag gör det möjligt för Reportrar utan gränser att fortsätta kämpa för det fria ordet. Gåvans storlek är valfri.
Ge en företagsgåva

Ge minnesblad

Hedra någons minne med en gåva och ett minnesblad. Ditt bidrag gör det möjligt för Reportrar utan gränser att kämpa för det fria ordet.

Ge minnesblad

Ge gåvoblad

Uppvakta nära och kära vid födelsedagar, bröllop och dop. Maila givarservice@reportrarutangranser.se så skriver vi ut ett gåvoblad.

Ge gåvoblad