Ge en gåva som gör skillnad! 

Reportrar utan gränser har tack vare många gåvor och donationer snabbt kunnat hjälpa journalister i Ukraina. I mars skickade vi ett stort antal skyddsvästar, samt satellittelefoner och skyddsglasögon. Nu i december skickar vi generatorer och annan utrustning som hjälper journalisterna att kunna fortsätta jobba, trots återkommande strömavbrott. Vi har startat två press-center för distribution av materialet och samarbetar med Ukrainska organisationen Institute of Mass Information (IMI), för att nå ut i hela landet. Reportrar utan gränser ordnar också säkerhetskurser och ger psykologiskt stöd. 

Behovet av material och stöd är fortsatt stort.

Reportrar utan gränser fortsätter samla in pengar för att hjälpa ukrainska journalister, men vi behåller också fokus på länder och regioner där journalister utsätts för hot, hat fängelsedomar och mord, som Iran, Afghanistan, Mexico, Kina och Eritrea. Listan kan tyvärr göras lång. 

Enklast är att ge en gåva direkt via Swish, nedan. 

123 900 44 90

Det går också att fylla i formuläret. Efter din registrering kan du välja att betala med Bankgiro eller Swish.

Reportrar utan gränser, RSF Sverige, tackar för det stöd vi har fått under året från privata givare, företag och organisationer.
Tänk gärna på oss är julen närmar sig.

Ring på 072-308 05 23 eller mejla till givarservice@reportrarutangranser.se om du har frågor, eller om du önskar ett gåvoblad.

Stöd oss – ge en gåva!